0400 848 981

0500 314 522

  

Maanrakennustyöt

Maanrakennustyöt


Maateho Oy tarjoaa maanrakennuspalvelut vankalla ammattitaidolla ja laajalla kalustolla. Kauttamme saatte kaikki maarakentamiseen liittyvät materiaalit asennuksineen ja kuljetukset. Toiminta-alueenamme on Etelä-Suomi. 

Kohteissa teemme maarakentamiseen liittyvät maankaivu- ja kuljetustyöt sekä toimitamme oikeat materiaalit. Maatehon kautta saatte kaikki erilaiset soralajikkeet, täytemaat sekä mullat. Suuria maansiirtotöitä emme toteuta. Lisäksi toteutamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidoilla vanhojen öljysäiliöiden poistamiset maasta sekä asennamme paikalle uuden säiliön.

Pihojen ja rakennusten työmaille toimitamme ja asennamme maalaatujen lisäksi myös betonituotteet sekä salaojitus- ja rakennusten kosteuseristystarvikkeet. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta voimme toteuttaa myös pihoille viherrakentamisen palvelut. Rivi- ja kerrostalojen uudisrakentamiseen emme osallistu.
 

Öljysäiliötyöt

Vahvuutenamme on vanhojen maanalaisten öljysäiliöiden poisto.

Öljysäiliöidenmateriaalin kestävyys ei ole ikuista ja vanhan öljysäiliön poistaminen tai vaihtaminen uuteen on ajankohtaista jossain vaiheessa rakennuksen ikäkaarta. Toteutamme vankalla ammattitaidolla vanhan säiliön puhdistamisen ja poistamisen sekä asian mukaisen romuttamisen niin, että vältytään ympäristövaurioilta. Tarvittaessa asennamme uuden säiliön vanhan tilalle.

Pihatyöt

Teemme pihoihin ja pihateille tarvittavat maansiirrot, tasoitukset, laatoitukset, kivetykset ja nurmetukset.

Kauttamme saatte pihoille kaikki rakennekerrokset, kuivatusrakenteet sekä pintamateriaalit kuten asfaltoinnit kiveykset ja multaukset. Asennamme kivetykset, reunukset ja tukimuurit, jolloin pihan hoito helpottuu ja jatkokehittäminen on mielekkäämpää. 

 

SALAOJITUKSET, KOSTEUsERISTYKSET JA VIEMÄRÖINNIT

Asennamme vanhaan  kiinteistöön nykyaikaiset salaojaputkistot, viemäri- ja sadevesiputkistot.

Salaojitus on rakennuksen kestävyyden kannalta olennainen perustyö. Toteutamme toimivat salaojitukset, rännivesilinjat ja kosteuseristykset sekä viemäriputkistot vanhoihin kiinteistöihin. Puramme vanhoissa kohteissa epäkuntoiset ja puutteelliset järjestelmät ja asennamme ammattitaitoisesti ja huolellisesti uudet putkistot ja maanalaiset sadevesijärjestelmät kohteisiimme. Samalla huolehdimme maanpintojen muokkauksen niin ettei pintavedet rasita tarpeettomasti salaojia.

louhinta

Toteutamme louhintatyöt niin, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle.

Toteutamme muuhun työhön liittyvät louhinnat asutun alueen ulkopuolella itse sekä tarvittaessa asutulla alueella hyväksi havaittujen yhteistyökumppaneiden avulla.

Hoidamme tarvittaessa työhön liittyvät katselmukset ja tärinämittaukset ulkopuolisten konsulttien toimesta. Käytössämme on Tamrock Commando avolouhintaporauslaite, jolla voimme tehdä poraukset hankaliinkin paikkoihin. Kysy myös kustannustehokas kokonaistarjous maaurakasta.

NÄMÄ ASIAT OVAT YRITYKSEMME VAHVUUKSIA

Palvelemme asiakkaitamme rautaisten ammattilaistemme avulla. Kauttamme saatte kaikki maanrakentamiseen liittyvät palvelut ja laajan yhteistyökumppaneiden verkoston avulla voimme tarjota asiakkaillemme projektin Avaimet käteen -periaatteella.

Työn laatu

Työn laatu on meille kaikkein tärkein asia jokaisessa kohteessa. Laadukkaat työmme ansiosta olemme alamme vahvimpia.

Pitkä kokemus

Meillä on jo yli 15 -vuoden kokemus vaativista voimalinjojen perustustöistä ja kasauksista sekä muista maanrakentamiseen liittyvistä toimeksiannoista.

Monipuolinen osaaminen

Suoritamme voimalinjatyöt niin valamalla kuin elementeistäkin, sekä tarvittaessa teemme myös pylväskasaukset. Kauttamme saatte vaativatkin maanrakennustyöt.

Luotettava kumppani

Yrityksemme kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan, joten tilaajavastuulain mukaiset tiedot löydät osoitteesta tilaajavastuu.fi.